Flutter یک چارچوب متن باز است که توسط گوگل ایجاد شده است که از زبان دارت برای توسعه برنامه های اندروید، iOS، دسکتاپ یا وب استفاده می کند، علاوه بر این که روش اصلی ایجاد برنامه برای Google Fuchsia است.
در این مقاله، به 11 کتابخانه ای که می توانند به طور گسترده در برنامه های کاربردی در سال 2021 مورد استفاده قرار گیرند، به طور خلاصه و مختصر اشاره می کنیم. که در این مقاله کتابخانه هایی را که من توصیه می کنم و در برخی از مراحل در پروژه ها در طول فرآیند توسعه استفاده کرده ام، فهرست می کنم.
ما در توصیهها عواملی مانند ارتباط با امتیاز، آرای جامعه و در صورت بهروزرسانی مکرر توسط پدیدآورندگان و جامعه را در نظر میگیریم، کتابخانههای متوقف شده را در این مقاله لحاظ نکرده ایم. 😉
کتابخانه هایی که در زیر به آنها اشاره خواهد شد بر اساس رتبه بندی سازماندهی نشده اند.
cupertino_icons .1
این یکیج یک منبع و مخزن است که شامل ایکون هایی است که توسط ویجتهای Cupertino Flutter که معمولاً در پلتفرم iOS است استفاده میشود.
در واقع با استفاده از پکیج میتوان به ایکون های به سبک ios دسترسی داشت.
برای مستندات بیشتر و نمایش ایکون های ارائه شده توسط by cupertino_icons کلیک کنید.
۲. flutter_bloc
BLoC مخفف Business Logic Object Components است که یک الگوی پرکاربرد در Flutter است. BLoC چیزی نیست جز جداسازی قوانین تجاری از رابط آن، چیزی که امروزه در بسیاری از فناوریها توصیه میشود.
مفهوم استفاده شده توسط سازنده کتابخانه این است: flutter_blocs ویجت هایی هستند که ادغام بلوک ها و کوبیت ها را در فلاتر تسهیل می کنند.
از آنجایی که این مفهوم ممکن است برای کسانی که هرگز از آن استفاده نکردهاند خیلی ساده به نظر نرسد (اما باور کنید استفاده از آن در بسیاری از موارد بسیار خوب است)، با کلیک کردن اینجا به مستندات بیشتری در رابطه با flutter_bloc دسترسی پیدا کنید.
۳. animations
انیمیشن های از پیش ساخته شده با کیفیت بالا برای Flutter.
این بسته حاوی انیمیشن های از پیش آماده شده برای افکت های مورد نظر است. انیمیشن ها را می توان با محتوای خود سفارشی کرد و در برنامه ها قرار داد تا کاربران شما با حس بهتری از برنامه شما استفاده کنند.
۴. flutter_local_notifications

۵. flutter_slidable
اگر شما نیاز داشته باشین که یکی از ایتم های لیست شما قابلیا اسلاید به صورت افقی داشته باشه به راحتی هرچه تمام میتونین از این پکیج استفاده کنین.
۶. flutter_native_splash
۷. google_maps_flutter

۸. permission_handler

۹. connectivity_plus
۱۰. file_picker
کتابخانه ای که به شما اجازه میدهد یک یا چن فایل را از گوشی کاربر انتخاب کنید و همچنین این پکیج قابلیت فیلتر کردن فایل ها بر اساس پسوند رو هم داره
دستورالعمل استفاده و پیادهسازی کتابخانه را می توانید با کلیک بر روی اینجا بیابید.
۱۱. just_audio

دستورالعمل برا اجرا را با کلیک کردن ببینید.
اگه از این محتوا خوشت میاد یا دوس داری با ما همکاری کنی بهمون پیام بده حتما 🙂